tiistai 6. huhtikuuta 2010

Hullu huhtikuu

"Laiska töitään luettelee", sanoo suomalainen sananlasku ja olen kyllä ihan samaa mieltä. Jotenkin vaan musta on alkanut tuntua, että jouluhan on jo ihan pian!

Tämä tuntuma johtuu siitä, että jälleen kerran löysin itseni siitä vuosittaisesta työnsuunnittelun toisesta kuopasta eli huhtikuusta. Se toinen kuoppa on sitten marraskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin.

Osalle kuopasta ei itse mitään mahda, esimerkiksi joulumyyjäisiä on hankala järjestää tammikuussa, jolloin olisi hiljaisempaa ja vappupalloja hankala kaupata heinäkuussa.

Osa kuopasta on ihan itse kaivamaani. Monikin asia on ollut tiedossa jo hirmusti paljon aikaisemminkin, kuten vaikka se, että koulutuksen kehittämistehtävän kirjallisen osion palautus on kuun viimeisenä sunnuntaina. Se sunnuntai on tähän saakka vain ollut niin kaukana, kunnes tänään havahduin, että hertti sentäs, sehän on ihan pian!

Sit kun höhhääntyi mukaan Hengellinen työ verkossa -kouluttajakoulutukseen ja haluaa lähteä lankataivaaseen tuhlaamaan rahansa ja vielä konsertteihin ja osallistua vanhempainyhdistyksen toimintaan niin tässä sitä ollaan, keskellä Hullua Huhtikuuta. Mutta itsepä olen kaikki vastuuni haalinut ja valinnut.

Ja joulu on kuulkaa ihan pian!

2 kommenttia:

Punatulkku kirjoitti...

Niinpä :)))
Jaksuja kaikkeen mukavaan :))

Riikkis kirjoitti...

Kiitos!