sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Lankahurmos

Torstai-illan blogitekstiin, jonka jo sitten nappasin pois kun hetken näytti siltä, etten reissuun pääsekään, ehti Sennu kommentoida, että lankataivaasta ois kiva nähdä kuvia.
Yks sisäkuva Karnaluksista, näitä on muistikortilla muutama, mutta ne ovat kaik samanlaisia, lankaa, lankaa, lankaa... Täällä humppastiin tehokas puoltoistatuntinen perjantaina ja lauantaina käytiin sitten keskustassa ja vanhassa kaupungissa. Saalis oli hyvä:
Kyllä mulla nyt on lankaa! Matkalaukullinen lankaa! Lisukkeena puikkoja ja hakaneuloja. On alpakkaa, villaa, silkkiä, itselle ja erilaisiin vaihtoihin. Huomatkaa erityisesti Vihreä liukuvärjätty kaunotar takana. Tämä vironvilla kutsui mua Pronksi Lõngapoodissa jo perjantai-iltana, kun syömään mennessämme kaupan ohitin ja lauantaina puotiin sisään astuessani olin mennyttä naista.

Meil oli kiva reissu, lankaa sai katsella, koskea ja ostaa yltäkyllin. Palvelu pelasi ja tuttujen ihmisten kanssa oli kiva olla reisussa. Kyl me uudestaankin :)

6 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Ihana kun pääsit!!!! Ja kiitos kuvista :) Näyttää ihan tukkukarkkikaupalta :-D

Riikkis kirjoitti...

Se on semmoinen lanka-karkkiparatiisi että siellä tulee ihan höpöksi :)

tahja kirjoitti...

Oijoijoijoijoijoi. Onpas lankaa. Huh huh! Täällä saattais olla yks kiinnostunut lähtemään joskus mukaan... ;)

Riikkis kirjoitti...

Tahja, jee ja eikun menoksi vaan! Laskin iltapäivällä että mun lankaostot painoivat 2,55 kiloa. Matkatavaran painoraja on kuulemma 20 kiloa eli noin yhdeksän matkalaukullista vois ostaa yhdellä reissulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Mamma mia, mikä kauppa!
Ei tuota turhaan lankataivaaksi kutsuta...
Tällainen ei-käsityö-immeinenkin ihan innostuu. Sieltä varmaan saisi kirjontalankoja? Se kun oli joskus mukavata puuhaa ja Iso-mummolle tuli jonniimoinen teos väkerrettyä, että vieläkin löytyy mummolan seinältä se. :-)

Talon katsastuspuuhissa ollaan oltu. Jälleen. Johan tässä vuosi ollaan haettu. Hakeminen jatkuu. Ihan-ookoo- ja ei-tuota-ainakaan- tyyppisiä taloja on nähty. Sitä joka kolahtaa todella ei ole vielä näkynyt, mutta se on ajan kysymys.

Pikkusisko nukkuu jo aamupäiväunia (klo 9) ja Muru heräsi juuri rakentamaan leeko träk marssalia. Lähden kaveriksi.

Iloista päivää!
-Murun äitee

Riikkis kirjoitti...

Saisi varmastikin kirjontalankojakin. Lähe säkin ens kerralla!

Kiitos suloistakin suloisemmista kuvista ♥. Esittelin niitä tänään töissä isolla innolla.