perjantai 5. syyskuuta 2008

Vakuuttavalta vaikuttava vapaapäivän aamu

Mulla on tänään vapaapäivä! Käytin tilaisuutta hyväkseni ja menin pitkäkseni Hemun lähdettyä kouluun. Onneksi laitoin pyykin pyörimään sitä ennen, sillä silmäni avautuivat vasta kahden tunnin unosten jälkeen!

Nyt pitäis siivota akva, käydä kaupas ja siinähän tämä aamupäivä sit menikin. Hemun haen puoliltapäivin het koulun jälkeen, oikomishammashoitolakontrolli tänään.

Huomenna kisataan koulun yleisurheilutsembaloissa.

4 kommenttia:

Tiuna37 kirjoitti...

Mukavalta kuulostaa vapaapäiväsi. Mutta mukavaa on meilläkin täällä töissä, oli vähän puhetta, että haettaisiin roskaruokaa perjantain kunniaksi. Terkkuja! Lapaset näytti söpöiltä, kyllä meillä palvellaan, tunnen ylpeyttä!

Anonyymi kirjoitti...

Koskaan ei voi nukkua liikaa,ainakaan jos on äiti:)

Taas tullut uusia käsitöitä,hienoja ovat ja nopeasti teet.

Olen hengessä mukana oikomishoitokontrollissa,eiaina kehuja kuule siellä käydessä.Meillä poika pitää reippaasti kojetta ja niskavetoa,mutta tyttö välttelee viimeiseen asti.
Sari

Sennie kirjoitti...

Ihana kun sait kunnon torkut!!! Toivottavasti kontrollissa meni hyvin...!

Riikkis kirjoitti...

Moi naiset!

Vai että roskaruokaa... Voi Tiuna, mitä menetin! Mutta kyllä aamupäivätirsat oli kanssa aika kivat.

Hammashoitolassa saatiin sentään kehujakin. Niskavetoa on pidetty ahkerasti ja se näkyy tuloksissa. Silikonitraineria ei ole kauheesti pidetty ja se näkyy valitettavasti myös tuloksissa.

Seuraava aika vasta joulukuulle, hyvää siis, kun aika vasta noin pitkän ajan päähän. Silloin jonkin erikoishammaslääkärin konsultaatio.