torstai 4. syyskuuta 2008

Pikku lapaset

Tänään kuulin, että tämmöisille pienille lapasille ois tarvetta. Ensimmäisen kudoin tavan puikoilla, kun bambut eivät olleet saamaksissa. Kyllä muutes oli kamala kutoa muilla kuin bambuilla! Kolmosen puikot, Seiskaveikkaa, 7 silmukkaa puikollaan ja peukalossa yhteensä 12 silmukkaa.

Hemu pääsi koulusta uimaan tänään. Uimaope oli ollut kymmenen minuuttia myöhässä ja sen ajan oli saanut uida oman mielen mukaan. Hemun kohdalla se tarkoittaa volttien ja kuperkeikkojen heittämistä vedessä. Ilo oli ollut suuri.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, täällä jo pienet kädet odottavat lämmikettä. Kylläpä ovat sievät!! Palvelu on todella nopeaa. Kiitos =0)

Riikkis kirjoitti...

Ole hyvä! Pistän huomenissa Kustin polkemaan teille päin, toivottavasti viikonloppuna olis vähän lämpimämpää niin tarkenis vielä vailla lapasia. Ilmoneeraa sit, onko koko yhtään sopiva, jos ei, niin tehdään muutoksia ja jos on, niin ymmärsin että toisillekin vois olla tarvetta?

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, lapasia ei voi olla liikaa. Ja laita mukaan viestiä mitä maksan ja minne. Kiitos!!

Riikkis kirjoitti...

Jepsjeps! Ilo on, jos ovat käypäsiä ja tarpeellisia!

Sennie kirjoitti...

Kivat lapaset (vau olet nopea!!!) ja kiva uimahyppyhetki Hemulla :)

Kerroin Antille lapsuuden liikunnan tunneista, kuinka uitiin, luisteltiin, suunnistettiin, hiihdettiin, keilattiin.. Poika katsoi silmät suurina ja sanoi: "Olet onnekas!!"
En sitä kyllä silloin niin kokenut, etenkään hiihtämisestä pakkasilla...!

Riikkis kirjoitti...

Joo tuo hiihto ei ollut mun oikein suosikkilaji. Oon muutes hiihtänyt toukokuun vikalla viikolla! Ojanpohjalla oli vähän lunta ja meidän himohiihdättäjäope päätti, että siellä hiihdetään!

Sennie kirjoitti...

Täytyy olla jotain sellaista vaatimusta että ollaksesi liikunnanope, hänen täytyy olla himohiihdättäjä! Tuo toukokuussa hiihtäminen on kyllä jo kiduttamista!!