perjantai 11. huhtikuuta 2008

Katsokaa, miten SNY minua hemmottelee!


Tämä miun SNYni se on sitten ihmeellinen. Tänään paistoi aurinko kotia palatessa ja arska eikun kirkastui, kun Hemu kaivoi postilaatikosta SNYn kuoren. Ja että olit vielä tehnyt kirjeen tällä kertaa, postissa käynti ei olisi oikein päivän aikatauluihin mahtunut ja arvaa vaan, oisinko ollut kuin kissa pistoksissa jos ois jäänyt viikonlopun yli tämän saanti!

Minä siis sain vaikka mitä ihanaa, mistä sitä alkais!

Kortin, nappeja, aivan ihanan kauniita silmukkamerkkejä, ison hakaneulan silmukoille, ohutta kumilankaa, krassin siemeniä, chilisuklaata, tummaa sellaista, Rakkausmatkat -kirjan ja neulahiiren. Ja vielä SNY olit muistanut Hemua postimerkeillä! Mies oli niistä tosi otettu!

Kiitos! Taas olit kerännyt niin paljon kaunista ja ilahduttavaa. Noita silmukkamerkkejä ehkä vähän osasin kaivata, olit ihan oikein lukenut rivien välistä kaipuuni JA KÄYNYT HANKKIMASSA NE MINUA! VARTEN.

Nyt näyttää edelleen siltä, että konserttimatka toteutuu, joten pikkaisen pukkaa kiirettä. Palaan SNY juttuun vielä viikonlopun aikana, vastauksia kysymyksiin ja muuta. Kiitos Sinulle ja hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa mukava, että ilahduit! Ja Henrikin. Olisi ollut juu tosi noloa, jos olisi jäänyt ensi viikkoon yllätys.
Kuulumisiin taas!
SNY