torstai 22. lokakuuta 2009

SNY:n ilahduttava paketti

Tänään töissä paleli ja väsytti. Uuvutuksen alla mieltä piristi SNYn eilinen kommentti, jossa virkattiin paketin olevan tulossa. Joskohan se olisi jo tullut? Ja niin se oli ja voi miten ihana paketti taas:

Lämpimän ruskeaa ja vauvan pepun pehmoista Gjestalin Fön -lankaa 5 kerää, bambua ja puuvillaa. Väri on ihana! Tästä tahdon tehdä pehmoisen huivin itselleni iloksi.

Cappucino-pikakahvijauhetta, jossa bonuksena suklaata, tämä menee jälkkäriherkutteluun. Flexi-puikot kokoa 4. Ja SNY, puikkoja (kuten lankaakaan) ei voi olla koskaan liikaa!

Ja vielä Kalorimetri Jäätynyt karpalo -Purosta. Tätä mallia olen itsekin hipeltänyt ja Puroa myös, mutten ole lankaa hankkinut enkä huivia tehnyt. Eikä nyt tarvitsekaan, kun sain tämän ihanuuden.

Ja jälleen SNY lähetti paketin kirjeen kera.

Kiitos Sinulle kovasti! Ihana, että olet SNYni!

3 kommenttia:

tyttism kirjoitti...

Mun on ehkä lopetettava opiskelut, kun tää käsityöpuuhastelu vie niin paljon aikaa. Hohhoh, tuokin Kalorimetri on nyt laitettava listaan kyllä, mulla on purojäämiäkin vaikka hurumykke nurkissa, kun villatakin väänsin. Siitäkin ajattelin blogata tänään, kun vihdoin on kuvakin, jota esitellä.

Riikkis kirjoitti...

Sanoin kans viikolla että vuorotteluvapaalleko täs on jäätävä että kaiken kivan ehtis tehdä mitä tahtois...

Anonyymi kirjoitti...

Olipas itella nopea, eilen pistin postiin. Nyt on puikoilla seuraavan paketin itse tehty :). t. sny