Tämä päivä sujui samaan tahtiin kuin edellisetkin. Eli siis hyvin. Huomenna oomme synttärijuhlimusten jälkeen aikeissa lähteä Virroille, pakatakin pitäis, mutta nyt laiskottaa.
Paistoin auringonkukkaöljyssä wokissa porkkanaa, kesäkurpitsaa, kesäsipulia ja paprikaa isoina lohkoina. Just sen verran, että vähän pehmenivät. Päälle suolaa ja Provencale -yrttimaustetta. Nami nam! Tuota voi syödä ihan minkä kanssa vaan. Samoin kuin "kastiketta", johon tulee Turkkilaista jogurttia (sitä mitä myydään niissä isoissa purkeissa marketeissa), kuutioitua maustekurkkua, suolaa ja mustapippuria. Käy kalalle, lihalle, lihapullille, noille kasviksille, salaattikastikkeeksi tai ihan vaan syötäväksi.
Päätän ruokaohjeraporttini tähän. Ajatus ei kulje ei niin yhtään.
lauantai 2. elokuuta 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
5 kommenttia:
Nam. Jos se kuulostaa jo noin hyvältä, niin kuinka hyvältä se sitten maistuukaan...
Hyvää reissua!
Kiitos. Ja voin kertoa, että se maistuu hyvältä. Nää kesäkasvikset maistuu aivan erilaisilta kuin talven yli varastoidut / jostain kaukaa puoliraakoina tänne kuljetetut.
Mukavaa reissua.
Tuus piipahtaa täällä:
http://www.geocities.com/kasils/
Kiitos Kasil ja piipahdin, olipas siellä kivan näköistä! Tuun toistekin!
Nam!!
Ja oikein hyvää keikkaa Virroille!! Siellä on Taneli ja Saara, käykää moikkaamassa!
Lähetä kommentti