lauantai 2. elokuuta 2008

Ei mitään erikoista paitsi nami

Tämä päivä sujui samaan tahtiin kuin edellisetkin. Eli siis hyvin. Huomenna oomme synttärijuhlimusten jälkeen aikeissa lähteä Virroille, pakatakin pitäis, mutta nyt laiskottaa.

Paistoin auringonkukkaöljyssä wokissa porkkanaa, kesäkurpitsaa, kesäsipulia ja paprikaa isoina lohkoina. Just sen verran, että vähän pehmenivät. Päälle suolaa ja Provencale -yrttimaustetta. Nami nam! Tuota voi syödä ihan minkä kanssa vaan. Samoin kuin "kastiketta", johon tulee Turkkilaista jogurttia (sitä mitä myydään niissä isoissa purkeissa marketeissa), kuutioitua maustekurkkua, suolaa ja mustapippuria. Käy kalalle, lihalle, lihapullille, noille kasviksille, salaattikastikkeeksi tai ihan vaan syötäväksi.

Päätän ruokaohjeraporttini tähän. Ajatus ei kulje ei niin yhtään.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam. Jos se kuulostaa jo noin hyvältä, niin kuinka hyvältä se sitten maistuukaan...

Hyvää reissua!

Riikkis kirjoitti...

Kiitos. Ja voin kertoa, että se maistuu hyvältä. Nää kesäkasvikset maistuu aivan erilaisilta kuin talven yli varastoidut / jostain kaukaa puoliraakoina tänne kuljetetut.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa reissua.
Tuus piipahtaa täällä:

http://www.geocities.com/kasils/

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kasil ja piipahdin, olipas siellä kivan näköistä! Tuun toistekin!

Sennie kirjoitti...

Nam!!

Ja oikein hyvää keikkaa Virroille!! Siellä on Taneli ja Saara, käykää moikkaamassa!