lauantai 12. huhtikuuta 2008

Snylleni ja keväästä



Ihastelen tässä vielä oikein kunnolla noita eilen saamiani kauneuksia. Noiden silmukkamerkkien värit ovat niin hyvät ja napit toinen toistaan kauniimpia. Nuo ruskeat oikein kutsuvat, että tahtovat päästä minun vaatteeseeni. Hmmm, tarkoittakohan se sitä, että pitäis alkaa metsästämään jotain nättiä neuletakin mallia...

Kiitos siis SNY vielä kerran. Kyselit Hemun postimerkkeilystä. Hän kerää tällä hetkellä ihan kaikkia postimerkkejä, merkkeily on vielä sillä lailla alussa, että on Juttu, kun saa mitä tahansa uusia merkkejä, sellaisia, joita ei vielä ole. On lajiteltu niitä maittain ja Suomen merkkejä vuosittain, Hemu sai syksyllä sellaisen kirjan, jossa on kuvattu kaikki Suomessa julkaistut merkit vuodesta miekka ja kypärä alkaen. Suunnitteli heti eilen, että sieltä pitää katsoa niitä sinunkin lähettämiäsi merkkejä. Niissä oli paljon sellaisia, joita Hemulla ei vielä ollut, suurin osa.

Siitä muusta, mitä kirjoitit. Tunnistan itseäni oikein paljon sinun ajatuksistasi. Löydän hyvin paljon samaa. Ja sinulle tahdon toivottaa hyvää!

Minulla on pieni epäilys sinun henkilöllisyydestäsi, mutta ei, älä vielä paljasta, laita sitten toukokuun pakettiin nimesi. Postitoimipaikkasi ja bambupuikkojen kotelon tarra ovat vähän minulle vihjanneet... Mutta ei ei, ei siitä sen enempää nyt!

Kaksi viikoa sitten Hemu rakensi näin komean lumivuoren takapihalle:

Nyt sama lumikasa näyttää tältä:

Ja eilen auringon paistaessa olivat ensimmäiset krookukset avanneet terälehtensä.

Ei kommentteja: