keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Vasemman käden rukkasia


Kiitos ensinnäkin viimeaikojen kommenteista. Kommenttien vastauksissa olen ollut laiska.

Tämän päivän inventaarioisku paljasti karun todellisuuden. Hemulla on 4 ehjää vasemman ja 2 rikkinäistä oikean käden rukkasta. Eli ei yhtään ehjää paria. Älkää kysykö, minne ne 2 oikean käden rukkasta ovat menneet. Tiedän yhtä hyvin kuin tekin.

Oli lähdettävä rukkaskaupoille. Se on aina yhtä haastavaa. Hemun vasen käsi jännittyy herkästi nyrkkiin, jolloin rukkasta ei saa käteen, jos siinä on tiukka suu tai kuminauha huonolla kohdalla. Yleensä melkein kaikissa rukkasissa kuminauha on just siinä vähän rystysten alapuolella, jolloin rukkanen on miltei mahdoton saada käteen. Erilaiset hanskat ovat myös mahdottomat. Lapaset toimivat lämpimämmillä keleillä, mutta näin talvella ja kasteluolosuhteissa ne eivät riitä.

Tuollaisia hyviksi havaittuja harmaita ei ollut, mutta löysin sentään ensimmäisestä kaupasta kelvolliset.

Tänään Hemu oli ollut hammashoitolassa ja saanut kehut, reikiä nolla! Hammashoitolakeikka oli kolmas tämän vuoden puolella. Ensin oli oikomishoito, sitten maalaiskunnan hoitajatarkastus ja tämä oli nyt koulun ikäluokan lääkärintarkastus. Koulu on kaupungin puolella niin siellä mennään oman listan mukaan riippumatta miten kotikunnassa tarkastetaan. Meillä on varattuna myös hammaslääkäritarkastus maalaiskunnan puolelle, mutta sinne aion soittaa että onko pakko / järkevää käydä taas hammaslääkärillä.

Rukkaskasa rikkinäisineen olkoon tän viikon kuvateemaan "broken".

2 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Meillä kans löytyy niitä vasemman käden hanskoja ja lapsia, ja vielä samanlaisia kun ostan useammat samaa, että löytyisi helpommin parit, mut ei, jonnekin ne oikean käden hanskat ja lapaset päätyy, ei ymmärrä minne.
Hyviä uutisia hammaslääkäriltä!

Anonyymi kirjoitti...

Hanskahukka on jännä paikka!