torstai 14. helmikuuta 2008

Oi ihanuutta!

Kotiin tullessa postilaatikosta löytyi postin lappu, josta kävi ilmi, että SNY oli ollut asialla. Suin päin sännäten kohden postia, olin niin malttamaton, etten edes käynyt ostamassa kukkamultasäkkiä samalla. Joutaa ne kukat myöhemminkin.

Hemu pyysi, että saisi avata paketin. Kyllä oli mulla malttamista kotiin saakka, oisin halunnut avata paketin heti postin tiskillä. Kaunis paketti kaiken lisäksi, upea Marimekon pakkauslaatikko.

Ja se sisältö sitten:



2 kerää SandnesGarnin ihanaa, todella lumihiutaleet mieleen tuovaa valkoista lankaa, Hurmaavat huivit -kirja, Geishalaatikko ja oikea, käsinkirjoitettu kortti.

Kyllä olen nyt onnellinen! Lanka on sellaista, jota en oisi malttanut itse ostaa, nyt mieli hipeltää siitä huivia ja tuosta kirjasta tekis mieli kokeilla kaikkia. Ja yhtä aikaa. Ja Geisha. Parhautta. Njammmmm! Keitän cappuchinon ja nautiskelen sen kanssa.

En tosiaan pahastu, vaikka jaat paketit omavalintaisesti. Sehän kuuluu tän leikin sääntöihin. Tämä oli aivan iiiiihana paketti, kiitos kovasti, Salainen neulova ystäväni!

Ei kommentteja: