maanantai 14. tammikuuta 2008

Woi wau!


Sain moisen hienouden Sennulta, kiitos! Ohjeet löysin suomeksi Tiinalta:

"Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

Tässä oma eteenpäinheittoni: Sennu (you really make my day!), Saina, Tiina, Elma-täti, Kaura, Kirkon kyökki, Tikru, Kesän lapsi, Jenni-Juulia ja Palaga. Olette kaikki sillä listallani, jonka tarkistan päivittäin, vaikken kovin ahkerasti kommentoikaan muuta kuin kahdelle ensinmainitulle (työ ootte sukulaisina erityisasemassa). Moni teistä ei minua tunne, mutta sehän tää blogistanian (tykkään tosta sanasta) yksi ilo on, että helposti löytää ihan vieraita ihmisiä, joiden teksteistä ja kuvista voi iloita.

Omasta päivästä sen verran, että hyvä oli. Aamulla nukuttiin sopivasti, koulussa oli ollut hyvä päivä ja kai töissäkin. Illalla uimakerho, jonka aikana minä shoppailin. Neulepuseron etukappale etenee mukavasti. Tavoite olisi saada se päälle puolentoista viikon päästä viikonloppuna. Saapi nähdä, kuinka käy. Mohairhuivi oli sellainen olkapääliina tänään töissä, lämmitti mukavasti.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavasta yllätyksestä!

Tiina kirjoitti...

Kiitos, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olkaahan hyvät! Ilostutatte blogeillanne eloani.

Sennie kirjoitti...

Ole hyvä ja KIITOS! Minä olen täällä herkistellyt, kun piti sanoa Sainalle ja perheelle heipat, sitten äidille ja isälle, nyt sun postauksesta tuli taas snif snif. Ihana kun olet olemassa! Ja sun blogi myös - ei olla koskaan ennen pidetty näin hyvin yhteyttä! Ja vaikkei livenä, niin silti UPEAA!! ((HALI!))

MINNA kirjoitti...

Kiitos ihanasta yllätyksestä!