sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Valmistuipa!


Mohairhuivi valmistui lopulta tänään. Toisesta kerästä riitti pidemmälle kuin ensimmäisestä, jännittävää. Lopussa loppui ihan just pikkasen kesken lanka, päättely piti päätellä mustalla ompelulangalla, se ei onneksi juuri näy mohairin pörröisyyden keskeltä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sinä olet nopea kutoja, nopeampi piiroosen pässiäkin.
Ja noinhan se pallukka tehtiin ! ! Kyllä olinkin uuno, miten en tuota hokannut, että molemmilta puolilta ottaa ne silmukat. Lankana mulla on 7 veljestä harmaana.
Vaikka viittasitkin niihin blogeihin, joita voi löytää, niin olisi vielä yksi pähkinä. Kiitos Riikka etukäteen.
Eli n. 12 x 12 cm:n neliö. Kudottu oikein koko ajan ja yhdestä nurkasta muistaakseni n. puleenväliin neliötä menee kuin kavennusrivi oikein ja erikoiseksi teki sen, että oli kudottu kahdella langalla ja se toisenvärinen lanka oli kuin ruutu siellä keskellä !? Eli oli tehty niinkuin niitä virkattuja , erivärisiä peittoja lappusista, jotka sitten yhdistetiin toisiinsa. Mutta tämä oli kudottu.
Odottelen...

Saina kirjoitti...

Kivan näköinen huivi!

Sennie kirjoitti...

Kiva :)

Sua odottaa jokin blogissani (noh ilmestyy sinne muutaman minuutin kuluttua :)

Anonyymi kirjoitti...

Uijui Anneli! Nyt ei löydy mitään kiinnekohtaa aivomuistin perukoilta tosta neliöstä. Siinä en taida osata auttaa. Mutta hyvä, jos pallukat nyt onnistuvat.

KIITOS Sennu! Ihku! Täytyy mietiskellä paremmalla ajalla.

Kiitos Sainalle myös.

Saara kirjoitti...

Terve Riikka!
Kaunis huivi. Oletpa ollut ahkera sanoo han joka aloitti huivin kutomisen ennen joulua ja tuossa se makaa kahvipoydalla edelleen vaiheessa:)
Iloiset vilkutukset Texasista!

Riikkis kirjoitti...

Saara moi! Kiva kun kommentoit.

Toooooosi ahkera, sanoo hän, joka aloitti tuon huivin siis, hmmmm, lokakuussa... Se oli ai-ka kauan tossa puolivälin vaiheessa aivan tekemättömissä. Noin pakkaa mulle käymään aika usein.