Tunnen itseni oikein hyveelliseksi. Olen tarjonnut itselleni ja lapselleni todella terveellistä, vitamiinirikasta ja kuitupitoista jälkiruokaa.
Näin joulun ja uudenvuoden jälkeen on
a) joka nurkka väärällään ohjeita, kuinka tehdä kevyttä ja terveellistä ruokaa
b) joka nurkka väärällään ylenkypsyneitä, pehmeitä ja mustuneita banaaneja.
Ja minähän en tarvitse edes ohjetta vaan keksin sen ihan itse!
Otetaan ne mustuneet banaanit, kuoritaan, jolloin sisältä paljastuu (toivottavasti vielä) syömäkelpoinen, vaalea, makea, herkullinen tosi kypsä banaani. Survotaan haarukalla kulhossa.
Otetaan pakastimesta mansikkasosetta, sulatetaan sitä mikrossa senverran, että sen saa irti pakasterasiasta.
Kipataan mansikkasose banaanisoseen sekaan ja sekoitetaan. Siinä se. Joku voi tykätä lisätä sokeria, minä en (syön myös rahkaa suoraan purkista sellaisenaan).
Oleellista on sellainen jäisenhyhmäinen olomuoto. Jos sulahtaa liikaa, ei hätiä, kuppi pakkaseen hetkeksi ja siellähän hyhmettyy. Ei kannata käyttää mitään perintökristallivaasia tässä tarkoituksessa.
Ja sitten, sori, sisäpiirivitsinä Tiunalle, tää on kylmää ruokaa joten erityisen suositeltavaa.
keskiviikko 2. tammikuuta 2008
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti