maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sama pää kesät talvet

Palasin juhannukseksi kotiin viikon riparilta. Pakko oli käydä kaupassa jotta syötävää oli pyhiksi. Ois kannattanut vähän enemmän ajatella. Pankkikortti jäi sillä reissulla jonnekin. Enkä ees tajunnut koko asiaa ennen kuin tänään kaupan kassalla. No, kortti oli löytynyt, joku ihana ihminen oli sen toimittanut pankkiin ja saan sen sieltä huomenna. Kiitos rehelliselle löytäjälle. Nordealla on myös käytäntö, että pankki maksaa kortin palauttajalle kympin ja perii sen sitten kortin hukkaajan tililtä. Mielelläni maksan sen kympin. Leiriltä paluu on mennyt perinteisesti nukkuen ja syöden. Koville se jo ottaa tässä iässä vaikkei mitään tavallista isompaa hässäkkää ollutkaan ja tänä vuonna meillä on jopa yövahdit eli opettajien uni on levollisempaa, yököt herättävät jos tarpeen on, rapsahduksiin ei tarvitse reageerata. Toinen kierros riparia on luvassa parin viikon päästä. Sain tänään valmiiksi Lintillan Lanitium Ex Machinan sukkalangasta. Tykkään kovin. Ps. pikkasenko ärsyttää tää Bloggeri kun taas hukkailee noi kappalejaot. Räyh.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nähtiinköhän me eilen teidät Puistokadun Ärrän kohdalla? Ainaskin nuoren herran näköinen ilmestys siellä oli. Itse tultiin bensan lopuilla kaverin illanvietosta: paljon eri-ikäistä hyvää seuraa, ruokaa ja sauna.
Muru uskalsi uimaan vaikka oli tuuli ja tuiverrus. Vesikin oli syvää, mutta siellä vaan pulikoi. Pikkusiskon kanssa käytiin vaan pikaisesti saunassa.

Vähän kesäflunssa vaivaa. On taas kiertänyt kaikki meidät, isukki on nyt vuorossa. Aikomus olisi lähteä pohjoisessa käymään ja sitten suunnata Jämsään. Siinä vierähtääkin viikko.

Iloista lomanodotusta ja niitä 'lympialaisia!

-Murun äitee

Riikkis kirjoitti...

Mihin se kommentti meni? Mihin?

Paranemusta teille. Itselläkin nyt nenä vähän töröttää ja flunssa uhkaa. Toivottavasti huililla taittuu.

Ja mahtavaa Jämsän viikonvaihdetta!

Ei oltu me Puistokadulla silloin, se oli joku muu pitkä nuormies :)