perjantai 19. lokakuuta 2007

Emmen kanssa

Terveisiä syyslomamatkalta. Olimme mummolassa ja Seinäjoella kummityttären perheessä juhlimassa 2-vuotissyttäreitä. Kivat oli kekkerit ja neitonen hurmaava kuten aina. Sanavarastolla pystyi hoitamaan kaiken tarpeellisen kuten Nam Nam, Joo. Yleinen sana oli tuo Emme, joka tarkoitti monenlaista. Täti siis ristikin sankarin uudelleen Emmeksi.

Emmellä oli kova työ nukuttaa äiti ja täti. Naiset menivät kauneusunille ja mekkala oli melkoinen. Välillä tätiä piti läpyttää kämmenellä, väliin tuotiin nenä oman nenän lähettyville ja killitettiin, että eikö tuo nyt mitään reagoi... Toisena päivänä uni lopulta voitti. Hyvä niin.

Henrikin nukkui makoisasti sekä Seinäjoella että mummolassa. Hyvä sekin. Seinäjoella naiset jäivät vähän turhan myöhään höpöttelemään. Aamulla jos ois pitänyt nousta viideltä, oisi tehnyt aika tiukkaa.

Käsityöt ovat jääneet vähemmälle. Mohair raitaantuu tosi kauniisti huivissa, mutta sitä on vasta pikku pätkä valmiina. Jatketaan jatketaan...

Auto oli huollossa tänään ja samalla kävin kyselemässä ensimmäistä arviota siitä, mitähän maksaisi uusi samanmoinen... Paljonhan ne autot maksaa. Jäi tuumausasteelle

2 kommenttia:

Saina kirjoitti...

Sennun blogista löytyi tänne linkki... Oli kiva käydä lukemassa kuulumisia! Harmi että missattiin teidät kesällä, olisi ollut ihana nähdä.
Ja wow, aikas hienoja käsitöitä... Se geeni ei tullut äidiltä mulle asti, joten ihastuksissani katselen miten muut osaa!

MysteryKnitter kirjoitti...

Surkea tuo autotilanne.