keskiviikko 12. syyskuuta 2007

Palmaa, Palmaa

Tänään löysin Palmaa kaupasta. En valitettavasti vieläkään valkoista. Ja valitettavasti muita värejä, ei niin silmille hyppivän vaaleanpunaista, mintunvihreää, kirjavaa ruskeaa. Enkä osannut valita väriä niin ostin sitten kaikkia. Vaaleansinisen jätin kuitenkin suosiolla kauppaan. Noista pitäisi aloitella Baby Bornille kantokoppaa.

Bornin makuupussi tuli nyt viimeisteltyä, kiinnitin vetoketjun. Ja taas ihan itse! Olen miltei saanut peruskoulussa ehdot ompelusta eikä se todellakaan kuulu suosikkilajeihini, mutta suoriuduin juuri ja juuri tuosta 20 sentin vetskarista. Ei se nyt ihan suoraan tullut ja muutakin huomautettavaa varmasti löytyis, mutta ehkä se nukke ei huomauttele.
Koululainen oli tänään luokan kanssa retkellä lähimetsässä. Olivat kävelleet reilun kilometrin nuotiopaikalle, paistaneet siellä makkarat ja syöneet eväät. Tulen ääressä olo on lapselle iso elämys ja ilo, tämänpäiväisestä retkestä oli jäänyt tosi hyvät muistot.
Ja äidille oli jälleen ilo huomata, miten koulussa huolehditaan oppilaista. Koululainen ei jäänyt Jälkkäriin vaan hain heti koulun jälkeen. Koulusta tuli aikuinen mukana pihaan ja katsoi, että kyyti on varmasti tullut. Tuolla ei lasta jätetä yksikseen oottamaan kyytiä vaan huolehditaan matkaan.

1 kommentti:

MysteryKnitter kirjoitti...

Hienoa että onnistuit ompelussa. Pienin askelin vaan eteenpäin. Kyllä se taito siitä karttuu.