Sain eilen kutsun työkaverin pihamaan marja-antimille. Voi sitä runsautta, jonka hän minulle lahjoitti. Karviaisia ja mustia viinimarjoja olivat astiani täynnä kotiin palatessani.
Tänään olen keitellyt. Kiisseliä, mehua, karviaishyytelöä ja vielä yhden satsin karviaismehua huomista hyytelöintiä varten. Jääkaapissa odottaa myös karviaissatsi karviaischutneytä varten.
Lauantaikin vierähti marjojen merkeissä, olin Äireen kanssa Enolassa poimimassa Äireelle mehumarjat.
maanantai 15. elokuuta 2011
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
4 kommenttia:
Minkä kanssa tuota chutneytä syödään? Karviaiset on ihania,varsinkin suoraan pensaasta:-)
Sari
Mä en tiedä :D Mutta kuvittelisin sen maistuvan tosi hyvältä liharuuan lisukkeena, esmerkiksi broilerin tai lihapullien tai possukastikkeen.
Ok. Kerro sitten oliko hyvää:-)
Sari
Siitä tuli melko vekkulin makuista. Pitää varrota että maut tasaantuvat ennen kuin annan lopullista arviota.
Lähetä kommentti