maanantai 15. elokuuta 2011

Kiehu, pata, kiehu

Sain eilen kutsun työkaverin pihamaan marja-antimille. Voi sitä runsautta, jonka hän minulle lahjoitti. Karviaisia ja mustia viinimarjoja olivat astiani täynnä kotiin palatessani.

Tänään olen keitellyt. Kiisseliä, mehua, karviaishyytelöä ja vielä yhden satsin karviaismehua huomista hyytelöintiä varten. Jääkaapissa odottaa myös karviaissatsi karviaischutneytä varten.

Lauantaikin vierähti marjojen merkeissä, olin Äireen kanssa Enolassa poimimassa Äireelle mehumarjat.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkä kanssa tuota chutneytä syödään? Karviaiset on ihania,varsinkin suoraan pensaasta:-)
Sari

Riikkis kirjoitti...

Mä en tiedä :D Mutta kuvittelisin sen maistuvan tosi hyvältä liharuuan lisukkeena, esmerkiksi broilerin tai lihapullien tai possukastikkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Ok. Kerro sitten oliko hyvää:-)
Sari

Riikkis kirjoitti...

Siitä tuli melko vekkulin makuista. Pitää varrota että maut tasaantuvat ennen kuin annan lopullista arviota.