maanantai 20. syyskuuta 2010

Tehtyjä

Tilaustyönä valmistuivat naisten lapaset Nallesta. Aniliini oli aikas räikeän värinen, mutta tuon mustan kanssa loppuin viimeksi tuli aika tasapainoinen kokonaisuus.

Edellisessä postauksessa esittelemäni Kanerva-huivi lähti Äireelle ja siihen mukaan kudoin samasta Jezebel-langasta kämmekkäät.
Näitä sai tikutella hartaasti. Emmen isoveikka pyysi polvisukkia, jotka lämmittäisivät yöllä. Varsilla on mittaa 32 senttiä ja terällä kokoa numeroon 39. Lankana Nalle Four seasons kesä.
Äiree oli meillä viime viikon ja hyvä oli, että oli, sillä töitä pukkasi ihan kiitettavästi. Tänään vapailen lauantaisen pitämättömän vapaan ja samalla kuulostelen, tuleeko mulle tästä kunnon tauti vai meneekö pienellä nuhailulla ohi. Hemu on myös kotona, torstaina nous koulussa lämpö ja siitä pitäen on pitänyt tautia. Aamulla kävimme kouluterkkarin vuositarkastuksessa, korvat olivat kunnossa, jee! Samoin muutkin asiat reilassa. Ja mittaa jätkällä 161,4 senttiä eli äitiin matkaa vielä se kuus milliä :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se Hemu vaan pitkä! E on 154,5cm. Onko Hemulle laskettu joku ennustepituus?
Saitko kaverin sinne,minne minä laiskimus en jaksanut lähteä?
Paranemista!
Sari

Riikkis kirjoitti...

Kiitos, Sari!

Hemulla on se ennustepituus sen oisko yksvuotismitan? perusteella noin 180 senttiä, mutta terveydenhoitaja tänään sanoi kasvukäyrän perusteella että taitaa poika mennä hujottaa reilusti ylitse siitä :)

Suntio lupasi mulle, että hommaa jonkun kaverin. Etkä sä oo laiskimus, ehei!

Anonyymi kirjoitti...

No kiitti:-)

E:n ennuste on 165cm eli kasvaisi enää vain 10,5cm. Aikaisin se kasvaminen sitten loppuu. Pojan ennuste on väh.190cm, se vähän hirvittää. Ovat nähtävästi sekä teillä että meillä jätkät ovenkarmiin asti aikuisena,heh.
Sari