sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Iloisia, kesäisiä, käsitöisiä

Kesän tulo tuntuu mukavalta, tosin nyt on melko kylmä. Eilen vielä kylmempi joten ehken tämä tästä lämpenee.

Mulla on neljän päivän pitkä viikonloppu, ensi viikonlopun olen Varkauden Lähetysjuhlilla joten viikkovapaat pidän ma-ti. Eilen riemuittiin koulun kevätjuhlassa, teemana oli Hurrikaanisirkus ja voi vietävä, miten oli makeet juhlat. Siellä ei turhia pönötetty ja arvokkaasti hitailtu, vaan annettiin palaa koko elämän riemusta. Oppilaat, avustajat ja opettajat, koko koulun väki heittäytyi täysillä menoon mukaan. Samoin juhlavieraat, jotka lauloivat yhteisen riemun vallitessa niin "Käyn ahon laitaa" kuin Suvivirrenkin Jenni & Huriganesin säestyksellä. Wautsi mitkä kekkerit!

Hemu on päässyt lomille, itselläni vielä pari viikkoa töitä. Kesälomamatkaa suunnittelemme pääkaupungin suuntaan.

Käsitöitä on tässä sitten viimepäivittämän valmistunut. Kolmet sukat, kahdet Seiskaveikasta ja yhdet Austermann Stepistä. Sukat ovat jo menneetkin sen siliän tien, joten kuvia ei ole. Mutta ihan perustaviskamaa. Ja kaks huivia oottais pingotusta, siin asiassa pitäis reipastua.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aurinkoista lomaa Hemulle!

Ihanaa,että oli mukavat juhlat. Me paleltiin koulun pihalla kesähepeneissä,parakkikylässä kun ei ole juhlasalia. Loistavat todistukset tuli ja nyt lomaillaan(lapset siis).
Sari

Riikkis kirjoitti...

Urgh, Sari ei kuulosta yhtikäs yhtään miellyttävältä. Itse meinasin jäätyä matkalla koulunovelta autoon.

Kiitos, välitän lomaterveiset lomailijalle. Kesäiloa teille myös!

tahja kirjoitti...

Minä olin poikien kevätjuhlan aikaan työhommissa pohjoisen viimassa. Yhtenäkään päivänä viikon aikana ei tainnut lämpötila olla yli kymmenen asteen. Teltassa meinas tulla paikoitellen kylmä. Että sellainen kesän aloitus täällä.

Riikkis kirjoitti...

Hui, Tahja!