maanantai 21. joulukuuta 2009

Loman alkajaista

Melkein ois tehnyt mieli lopettaa blogin pito tuohon edelliseen, silloin ois ollu aina ihanainen Pittin poika ensimmäisenä tähän osoitteeseen klikatessa ♥

Mutta juu, elämä jatkuu poikakalenterin jälkeenkin. Joulujuhla on vietetty sniif-tunnelmissa, joita sitten kevennettiin luokan tekemän Koheltaja-filmin katselun myötä. Todistus Hemulla oli ensimmäistä kertaa numeroinen ja mainio olikin.

Lauantaina vietin tuskaisia hetkiä paikallisen automarketin joulunalustunnelmien helvetin esikartanoissa, sieltä lähti kinkkukin jo matkaan, ettei tarvis sinne enää suunnistaa. Kuusi odottaa parvekkeella ja hankitut lahjatkin jo paketeissa.

Eilen hurautimme mummulaan, jossa aamulla luututtiin ja siivottiin. Sekä asennettiin kattolamppu (minä!!!!!) särkyneen tilalle. Iltapäivällä kyläilimme Kummilassa ja sen perään ajelimme jo takaisin kotiin.

Lunta on maassa ja pakkasta ilmassa, lupaavaa. Joulukukkakoreja on viritelty ja annettu eteenpäin, nyt ei tuo kuvausinspis ole löytynyt.

Ja niin! Meillä juoksi takapihan läpi eilen KÄRPPÄ!!! Asumme siis ihan maalla kaupungissa.

6 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Hauska kyllä tuo kalenteri :-D
Terkkuja äidillesi ja oikein hyvää joulua!!!!!

tyttism kirjoitti...

Isän luona Kukkumäessä oli kissat tappaneet kärpän tai lumikon tai jonkun sellaisen ja koirakävelyllä olivat tuijotelleet kettua silmiin. Koska Iskä ja vaimonsa näin saavuttivat maaseututunnelman, koitin ehdottaa tekstarilla että ottaisivat lampaan, jotta mun käsityöt tulisivat edullisemmiksi. Harmi vaan, että lähetin viestin pikkuveljelleni joka on Puolassa tyttöystävänsä luona joulua viettämässä ja "Hankkikaa lammas, jotta saan halvemmalla käsityölangat"-viesti sai vastauksekseen hieman huvittuneet "Ookoo :D"-viestin... Hups.

anneli kirjoitti...

Siunattua joulua teid'n koko poppoolle minultakin!

Riikkis kirjoitti...

Sennie, Anneli ja poppoot, hyvää joulua!!!

Tyttism, :D

Anonyymi kirjoitti...

Rauhallista Joulua sinulle ja Hemulle!
Sari ja perhe

Riikkis kirjoitti...

Kiitos, Sari & co! Samoin teille!