lauantai 17. lokakuuta 2009

Nelivuotias ystäväni

Sain eilen viettää todellista laatuaikaa kummityttö Emmen kanssa. Pieni prinsessa käpertyneenä syliin istumaan, hymyt, ilot, naurut, hyppelyt, perinaiselliset keikistelyt uusissa helmissä peilin edessä...

Varsinainen suosionosoitus, kun Tiitta-täti huudettiin vessaan hoitamaan pottahommien jälkitoimenpiteet. Ja alvariinsa toistettu pyyntö: "Tiitta aamuun täällä", tädin sydän suli ihan totaalisesti. Ihkupihkuihana neitokainen, kultatukka prinsessainen.

Punaisen puseron hihat osoittautuivat tällä kertaa liian lyhyiksi, onneksi oli ylhäältä alas kudottu niin jatkaminen on helppoa. Samalla pidennän myös helmaa muutaman sentin. Äidin luota löytyi vanha käsityölehti, josta bongasin Niiskuneiti-puseron, sellaisen voisi virittää kun tuota Tennesseetä piisaa aina vaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihanainen pieni tyttönen
:-)Kiva,että pääset tyttöjen juttuihin mukaan kummityttösi kautta.

Loma kohta ohi ja arki alkaa,tarpeeseen tuli lomaviikko ja isomman neidin pyynnöstä laskimme,että seuraavaan lomaan on yhdeksän viikkoa;-)
Sari

Riikkis kirjoitti...

Niinpä, Sari! Tuo pieni prinsessa on mulle kyllä semmoinen ikkuna tyttöjen maailmaan, että olen hykerryksissäni, kun saan söpöstellä kaikkia pinnejä ja helmiä ja tukkalenksuja häntä varten :)

Yhdeksän viikkoa! Enää yhdeksän viikkoa! Iloa arkeenne!

Nattuli kirjoitti...

Tuli ihan ikävä, kun luin tätä juttua. 11 vuotta nuorempi pikkusiskoni oli samanlainen nelivuotiaana eli aivan ihana!

Kootut uutiset täältä

Riikkis kirjoitti...

Nelivuotiaat on suloisia!