maanantai 21. syyskuuta 2009

SNY:n revontulipaketti

Tänään singahdin heti aamulla postiin ja hain SNY:n paketin. Maltoin kuitenkin jättää sen aukaisemisen siihen, kun Hemukin tuli koulusta. Hemulle on suuri ilo, kun saa avata postipaketteja ja kantaa aarteita yksitellen nähtäville.

Ja aarteita paketissa olikin:

SNY:n itsensä kutoma Revontulihuivi. Ihanan lämmin ja ihanan värinen. Miten iloinen olenkaan, että olit päättänyt omatekemää pakettiin panna. Kaunis kuin mikä. Tykkään.

Addin pitsipyöröt, 3 mm ja 80 cm. Ensimmäiset pitsi-Addini, tällaisiahan ilmoittautumislomakkeessa toivoinkin. Kiitos!

Taikalankaa revontulen väreissä. Tälle etsin jonkin kivan sukkamallin ja kokeilen uutta ja samalla omia rajojani sukankudonnassa, maltan tuskin odottaa.

Saippuakin oli Revontuli-nimistä. Tuoksuu hyvälle. Varmasti käyttöön.

SNY oli myös kirjoittanut kirjeen paketin matkaan. Ihana juttu, että juuri sinä olet minun tämän syksyn SNY:ni. Kiitos oikein paljon! ♥

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä, kyllä minuu jännittikin mitä pidät paketista. t. sny

Anonyymi kirjoitti...

ai niin sitä piti kysymän, että mikäs se on Hemun jalan koko t. sny

Riikkis kirjoitti...

Hellou SNY! Hemulla on jo ihan iso jalka, kengät ovat kokoa 41.

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys täältä päin kylää.
Meillä porisi juuri pieni kanakeitto. Murulla on nuhaa, mutta hoitoon se vaan painelee :-) Onneksi hoitotäti ole niin turhan tarkka noiden nuhien kanssa - joka vuosihan niitä tulee ja muruhan on joka tapauksessa HARVOIN oikeasti kipeä.

Turhan kiirettä pitää. Eilen oli vanhempainilta pph:ssa olevien lasten vanhemmille ja siellä kävin tunnin kuuntelemassa yleisinfoa (eli torkkumassa) ja tänään rynnistän tunnin päästä olevaan ultraääneen. "Petshkin" kovasti potkiskelee.
Väsyttää siis, paljon, ja painoa voisi olla enemmän. Fysiikka ei meinaa kestää menoa. Mutta näistä saa turista tunnin päästä. Viikkoa 19 tai 20 siis mennään eli puolväli.
Ja sitten iltavuoroon...

-Murun äitee

PS On tosissaan kaunis huivi!

tahja kirjoitti...

Aivan i-ha-na huivi. Mahtavat värit!

Riikkis kirjoitti...

Murun äitee, toivottavasti taudit pysyvät pieninä törinöinä. Mun pitää käydä ne villasukat nappaamas teidän postilaatikkoon vaikka perjantaina, jos vaan muistan. Oon nääs vapaalla tuolloin.

Toivon ja uskon, että ultrassa näkyi hyviä asioita :) Jaksua, jaksua ja jaksua! Soittele tai viesti, jos haluatte tuoda Murun tädille kaveriksi että äitee pääsee nukkumaan.

Tahja, eikös olekin! Kyllä minun kelpaa!

Sanna kirjoitti...

Aivan upea huivi!!! Ja muutakin kivaa olet saanut.

Riikkis kirjoitti...

Sanna, olen todella iloinen paketista!