keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Seuraava lilja nupusta ulos

Päivänliljan ensimmäinen kukka on auki. Tässäkään ei ole nuppuja kuin kahdessa oksassa eli puska kaipaa kipeästi jakamista, taimia saamaksissa siis vaikkapa elokuussa!

Uuden langan kutominen on ihanaa. Sukka on jo yli kantapään. Ja löytyipä sellainen rantakin, jossa pääsi uimaan. Jopa minä! Talviturkki on siis virallisesti heitetty.

Kaksi vuotta tässä asuttu. Hyvä olla edelleen :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oliko teillä muka +35 varjossa;-)
Mä nyt jään yksin odottelemaan...

Meillä on tuota samaa kukkaa muuten,mutta tuo oranssi lilja ei kuki ainakaan vielä meillä.

Täytyy tarkastella sitä teidän uutta rantaa,missä ja minkälainen on.

Poju oli ehtinyt viimeksi Hemun korttitilanteenkin kysellä ja kuulemma samoja kortteja löytyy teiltäkin.Tänään ne taas meillä lisääntyi,huoh.
Sari

Riikkis kirjoitti...

Sari, moiii!

Palasin justiin kotio piknikreisulta HäyrylänrantaBluesista, siksi näin myöhä kuppelehtiminen...

Joo mää en päässyt ohittamaan enää talviturkin heittoa, kun tuli jonain heikkona hetkenä luvattua Hemulle, että äiti ui sitten heinäkuussa. Tämä heti huomasi, että NYT on heinäkuu. Kylmää se vesi kyllä minust oli.

Tuo on ollut nyt ihan hyvä rantapaikka, Hemu oli iskän kanssa siellä torstainakin.

Joo niitä kortteja on meillä mutta onneksi ne jotenkin vain ovat meillä eivätkä aiheuta sen suurempia liikkumia tai järjestelyitä tai vaihtelua.

Pitäs vissiin nukkumaan :)

tahja kirjoitti...

Sinulta saamani tarha-alpi kukkii jo. Päivänliljassa näkyy olevan vain yksi kukkavarsi, jossa kaksi nuppua. Paikka, johon sen istutin, ei ehkä sittenkään ollut paras mahdollinen, ja ehkä se asuinpaikan muutoskin oli sille vähän kova paikka.

Mulla kukkii just nyt myös keisarinlilja ja jalopähkämö. Pioni aukaisee omat kukkansa ihan kohta. Aika paljon oli takapihalla tapahtunut sillä aikaa, kun olin tuon hellejakson aikana kymmenen päivän työreissulla.

Riikkis kirjoitti...

Tahja, takuulla 10 päivässä on piha muuttunut vallan muuksi, varsinkin kun lämmintä piisannut. Minä kun olin sillon toukokuun vika viikolla 3 päivää leirillä niin en meinannut etupihaani tunnistaa, kun palasin :)