sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Suunnitelmanmuutosviikonloppu

Olimme vähän puhuneet puolihuolimattomasti, että joskohan viikonloppuna käytäis Virroilla. Perjantaiaamuna sitten sukkia jalkaan vetäessään Hemu totesi, että kai me ollaan menossa? No oltiin oltiin, ilmoneeraus mummulle, että varaa jääkaappiin maitoa, täältä tullaan.

Meidän piti palata lauantai-iltana. Sittemmin suunnitelma muuttui sunnuntaiaamuksi. Ja myöhemmin tänään sunnuntain alkuillaksi. Tänään Hemu kävi iskän kanssa pizzalla ja minä puhuin ihmisten ja enkelien kielillä laajakaistayhteydelle, millään! ei toiminut. Nyt toimii, saa nähdä, miten kauan.

Eilen käytiin hyssynhyssynreisulla Ähtärissä ja samontein Tuurissakin. Emmelle jätettiin laatikollinen palikoita mumman kuistille, josta kuriiri kävi ne noutamassa. Samalla neidin nukelle matkasivat lakki ja tumput sekä sukkaset. Äitinsä lähetti tämmöisen hellusen kuvan neitistä vauvanhoitopuuhissa, rajasin vaan tunnistettavuuden ulos kuvasta.

Päivällä vietiin kynttilät Toimi-vaarin, Koivulan papan ja Erkki-papan haudoille. Meillä on näille mummuille, vaareille ja papoille jokaiselle hiukan omat nimet, pysyypähän Hemullakin järjestyksessä, että kenestä puhutaan, vaikkei ole esmerkiksi näistä tänään muistetuista ketään tavannut.

Ei kommentteja: