keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Hey Mambo ja Sweet 70's

Tässä nämä viikon valmistuneet kuvitettuna. Baskeri on syksyn Novita-lehden ohjeella numero 83, tummanruskeaa Mamboa kului vajaa kerä. Keränloppu ja toinen kokonainen kului sitten 21 silmukalla helmineuletta kudottuun huiviin. Oonpa ihan tyytyväinen. Takinkaulukset ovat tosiaan tommoista tummanruskeaa.

Isoäidinneliöistä koottu laukku tuo mulle jotenkin seitkytluvun niin mieleen, että. Laukun ohje on kanssa Novitasta, oisko vuoden takaisesta kesänumerosta. Mustaa, ruskeaa ja tuota ihanaa ompunvihreää. Kahvat ovat Aarrevaihdossa Sanilta saadut. Sievä siitäkin tuli, vaikken ihan tiiä, onko mulla moiselle käyttöä.

Eilen sit selveni viikonloppusuunnitelmatkin. Lähden lauantaina (kampaajan kautta, pitäähän juhliin laittautua!) Emmen kolmivuotispäiville. Niinpä jäävät konsertit lähempänä ja kauempana väliin. Tänään olen väkertänyt neidille lapasia tuosta punaisesta Polkasta, piti taas vähän säätää, että sain samanlaiset, lanka ois riittänyt kyllä suoraa kahteen lapaseen, mutta kun tahdoin kuviot kohdilleen niin sehän teetti vähän lisätyötä. Peukut on vielä kesken.

10 kommenttia:

san kirjoitti...

Tulipa sievä laukku!
Jos et itse käytä, niin älä mun takia ainakaan ole antamatta sitä lahjaksi tms. Kahvat kasseineen kiertoon! :)

Riikkis kirjoitti...

Eikö ookin hyvä! Ja niin sopivat kahvat, että. Katsotaan, minne kassi päätyy.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana laukku :0) Mäkin voisin haluta tuollaisen... Ja hyviä juhlia, ne aina piristävät kummasti eloa ja oloa!

Riikkis kirjoitti...

Kiitos Kirsi!

Haluisiksä just ton laukun? Vaiko jonkin toisenvärisen ja tai -kokoisen? Tuo lähtis sulle vaikkas heti, olisin iloisa, jos tulis käyttöön! Tai jos toivoisit muuta kokoa tai väriä, niin ilmoneeraapa vähän koordinaatteja niin laitetaan koukulle. Kun saan peukut timmiin Polkka-lapasista, ei oo taas mitään kesken!?!?

taloprojekti kirjoitti...

Kaikkea ihanaa olet taas valmistanut. Voi, kun olisin tiennyt teidän olevan maisemissa. Muistathan, että meille on voimassa jatkuva kyläilykutsu. Leppoisaa loman jatkoa Sinulle ja Hemulle!
Kirsi

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Kirsi! Kyllä muistan :) Mulla oli se käsitys, että ootte kaikin mummolas ja kun ajettiin yks päivä ohitse ja näin teidän auton, ajattelin, että Työnjohtaja on yksin palannut kotio remppaamaan ja sinä Lautapoikien kans oot jääny kyläilemään.

Lomaniloa myös!

tyttism kirjoitti...

heissan, palkitsin blogisi sairaalasta kotiuduttuani, mutta unohdin mainita asiasta :)

Riikkis kirjoitti...

Oi kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Pitäs nähdä livenä vielä tuo ihanuuslaukku. Vihreä on mulle vähän vieras väri, mä olen sellainen harmaa, musta ja valkoinen, ripaus punaista -tyyppi mutta kunhan mä näen sen, niin tiedän enemmän, jooko? =0) Tää myhäilis täällä jännittyneenä...

Riikkis kirjoitti...

Ihanhan nää vois nähdä ens viikon keskiviikkona ja tää vois ottaa ton laukun mukaan ja sit nää vois kattoa ja jos toi ei ois hyvä (tää vähän luulee, että toi voi olla vähän pieni sen kaikille tarpeellisille tavaroille) niin sithän nää vois vaikka miettiä niitä muitakin värivaihtoehtoja. Tällä ois ihan tota mustaa ja punaista ja valkoista Tennesseetä tuolla sadassa litrassa...