tiistai 30. syyskuuta 2008

Meirän äiree

Meirän äiree on meillä tämän viikon mörönsyöttinä ja kotihupulaisena. Oli mukavaa ja helppoa lähteä viikonloppuna leirille ja töihin, kun tiesi kotona kaiken olevan ok.

Puhumattakaan siitä, että meirän äiree paistoi eilen taas niitä herrrrrrkulllisia ruisjauholeivitettyjä muikkuja ja tänään lettuja. Meirän äiree myös koevirkkasi yhden Novitan mallin, josta vihdoin löytyi malli Aarreystäväni lähettämälle ihanalle langalle.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Äidit on ihania:-)
Meidän äiti päällysti pojan kaksi tuolia juuri ja tänäänkin antoi henkistä apua esimurrosikäisen tytön ja hurjapäisen pojan kasvatukseen.Eilen söin muuten lounaan äidin luona!

Mukava että sait uuden koneen.
Sari

Riikkis kirjoitti...

Moi Sari! Ihana kuulla susta :) Ja äidit ON ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Varsinkin äidit isollä Äällä. Tiesitkös, että olet itse ihana äiti? Ainakin se ulkopuoliselle välittyy!

-Murun äitee

Sennie kirjoitti...

Samaa mieltä olen Murun äiteen kanssa! Ja ihania nimiä: mörönsyötti ja kotihupulainen :-D Terkkuja ihanalle äireellesi myös :)

Riikkis kirjoitti...

Oi teidän kanssa. Kiitos ♥

tahja kirjoitti...

Pitäkää hyvät naiset äideistänne huolta ja muistakaa halia. Omani menetin viime vuonna liian aikaisin ja ikävä on edelleen pohjaton.

Riikkis kirjoitti...

Niin-pä Tahja. Totta totisesti saa olla onnellinen siitä, että on äiti olemassa ja vieläpä tällai lähellä ja vaivoistaan huolimatta vielä tekemään pystyvä.