maanantai 12. toukokuuta 2008

Lätkähullun sirrisilmät ja käypä? hoito sokeritautiin

Viime yönä piti vahdata Suomi-USA lätkämatsi hamaan loppuun saakka. Ja ensi yönä pelaavat Kanadaa vastaan. Ei sitäkään voi jättää väliin. Vähän oli aamulla silmät sikkurassa...

Äiti voi hyvin, kävin terpparissa. Oli hyvillä mielin. Lääkäri oli pistänyt kipeään polveen kortisonia, fysioterapeutti oli ollut sitä mieltä, että kunhan polven kipua saadaan hellitettyä, helpottuu kävelykin huomattavasti.

Merkillinen, mutta tosi hyvä asia on se, ettei äidin ole tarvinnut viikon aikana pistää insuliinia kuin yhtenä iltana, iltaverensokerit ovat olleet tosi hyvät. Ylilääkäri oli tänään todennut nauraen, että "lonkka meni, mutta sokeritauti parani". No, ei ihan fiksuimmasta päästä hoitokeino tuo kuitenkaan, mutta aina hyvä, että sokerit ok.

Hemulla oli viimeinen uimakerho tänään. Kateltiin kesän uimakouluaikatauluja, Hemun tekis mieli saada uimamerkkejä, niitä vois uimakoulussa suorittaa.

Edit: Eipä ole pitkään aikaan tullut mitään valmista käsityörintamalla. Kävi kuin hiirelle, joka kissalle takkia ompeli. Julkaistaan nyt kuitenkin kevään varrelta SNYlleni tekemäni silmukkamerkit ja uuden kodin "huoneentaulu".

3 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Upea kuulla että äitisi voi hyvin, sokeritauti myös!!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kuulla, kiitos kun kerroit äitisi voinnit.
Mites sinä itse ja veljesi jaksatte?
anneli

Riikkis kirjoitti...

Kiitos Sennu ja Anneli.

Lapsosetkin jakselee ihan hyvin, nyt ei ole enää sellaista huolta ja murhetta, kun tilanne on tasaantunut ja toisaalta paraneminen etenee päivä päivältä. Jotenkin semmoinen seesteinen vaihe nyt.

Viikonloppuna lupasin mennä laittamaan velipojalle ruokaa ;), on nyt elellyt kaupan eineseväillä pian pari viikkoa ja kyllästynyt niihin ihan totaalisesti. Ruuanlaitto ei ihan niitä vahvimpia lajeja...