keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Värejä, valmista ja melkein vahinko

Tänään istuttelin pikkunarsisseja. Laitoin muutaman amppeliin etupihalle, tällä säällä kukoistavatkin ja kestävät vielä muutaman asteen pakkastakin. Kukkakorin tein sunnuntaiseksi arpajaispalkinnoksi, narsissien lisäksi pari pikkuista keltaista tulilatvaa.


Murun villatakki on valmis! Sinistä Samos Lollipoppia meni melkein 300 grammaa, kudoin uusilla neljäpuolen bambupuikoillani. Itse! ompelin vetoketjun. Ompelukoneella! Tosin mulla oli tekninen tuki puhelimen päässä, äidiltä piti vähän kysellä. Ja vähän piti purkaa, mutta siinäpä on :)

Päivän pelästyksestä vastasi pulkka, joka lensi moottoritiellä melkein tuulilasiini. Ajoin pakettiauton perässä, kun yht'äkkiä siitä (katolta vai mistä, en ymmärrä) lensi musta pulkka vauhdissa kohti. Onneksi ehdin vähän jarrata ja pulkka putosi maahan ennen kuin olin kohdalla. Takanani tuleva ehti myös jarruttaa ja pääsi vasemmalle kaistalle niin, ettei ajanut perääni. Hullusti ois voinut käydä.

Ps. Murun puseron ohje on Novita Kevät 2006 -lehden malli nro 51, kokoa 110 cm.

Ps.Ps. Sainalla on jälleen aivan ihastuttavia juttuja blogissaan, kannattaa käydä, sieltä löytyy hyvää mieltä!

9 kommenttia:

Sennie kirjoitti...

Hui kuinka olisi voinut käydä! Onneksi oli suojelus mukana!!

Riikkis kirjoitti...

Niinpä. Jännä oli jälkeenpäin huomata, miten oikeestaan pelästyi. Tilanteessa vain toimi (onneksi) vaiston varassa, hiljensi ja väisti, ei ehtinyt pelästyä. Sit loppumatkalla tuli mieleen mitä kaikkea ois voinut käydä.

Sennie kirjoitti...

Joo, näin se on.. Kirpasiko varpaissa ollenkaan sitten jäljestäpäin?

Anonyymi kirjoitti...

Kirpaisihan se ja sydänalas nuljusi. Ja mieli läks miettimään et mitäs jos ois osunut. Olin viel menos Hemua hakemaan koulusta ja mietin jo sitäkin et jos oisin jääny välille niin toinen ois oottanut koulun pihassa. Onneksi näin.

Sennie kirjoitti...

Huh sentään, ja kiitos Yläkertaan!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä!

Saina kirjoitti...

Voi että!!! Hyvä ettei sattunut mitään!!! Huh huh.

Ah, kaikkea kivaa täällä taas. Kiitos linkistä meidän blogiin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hui kauhea!Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.Onneksi ei käynyt kuinkaan!Turvallisempia ajoja loppuviikolle!
Sari

Riikkis kirjoitti...

Moikkis Saina ja Sari! Onneksi ei tosiaan käynyt kuinkaan. Huomenissa ajella hurutellaan käymään Virroilla, pitää varoa pulkkia.

Ja Saina, ne vilelot oli vaan niin kertakaikkiaan ihania, että oli ihan pakko linkata :)