lauantai 15. maaliskuuta 2008

Pikavisiitillä Virroilla

Käväisimme siis pikavisiitillä mummolassa, lähdettiin eilen koulupäivän jälkeen ja palattiin tänä iltana. Mulla on huomenna töitä, ei keritty olla kahta yötä.

Eilen oli kissa ikkunalla meitä odottamassa. Mummun kissa on hirmu itsellinen, se ei kauheesti meistä piittaa, mutta eilen oli päättänyt ruveta meitä odottelemaan.

Mummu oli paistanut porkkanalettuja, naminam. Kiva oli käydä. Tosin yöllä ei ollut kivaa, kun Hemu heräs 02.45 ja päätti, että hän valvoo kaksi tuntia, jolloin formulat alkais... Olin hippasen eri mieltä ja lopulta uni voitti.

Repaleinen uni kostautui sitten kotimatkalla, meille lähti Haapamäeltä Nukkumatti peukalokyytiläiseksi matkaan. Saapi nähdä, miten nyt illalla uni tulee.

Eilen käytiin myös oikomishoitolassa, tällä kertaa tuli kehuja, kun Hemu on pitänyt kojetta ahkerasti joka yö, on myös tulosta syntynyt.

Äänestyskin on päättynyt, aika tasaista lopulta oli. Voittaja siis Tänään Häneen uskon 46 %, toisena Tuu mun vaimoksein 30 % ja kolmantena Tuli kirkkoon mies ja lapsi 23 %. Kukaan ei ilmaissut ihmettelyään kirjasta, mutta toisaalta noista prosenteista tulee yhteenlaskien vain 99, joten jonnekin se yksi prosentti on kadonnut?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi,voi,mun ehdokas jäi toiseksi.Meillä E myös oikomishoidossa ja ei voisi vähempää kiinnostaa neitiä.Herra E aloittaa oikomishoidon todennäköisesti piakkoin,mitähän siitä tulee??Äitinsä geenit perineet valitettavasti(siis tässä suhteessa) ;-)
Sari

Anonyymi kirjoitti...

Onko neidillä yövetovekottimet vai mitkä? Hemulla on ne yövedot ja sit se traineri, silikoni"tekarit", joita pitäis pitää yö ja päivälläkin tunti...

Nyt on päästy taas yhteisymmärrykseen noiden vetojen pitämisestä, traineri on suussa silloin kun on, mutta Hemu pakkaa pureskella sitä, ei hyvä, ei se auta silloin ja meneee lisäksi rikki.

Sanoivat pe Palokassa, että kaupungissa aloitetaan oikomishoito nuorempana kuin täällä maalaiskunnassa, mutt toki nyt jatkavat Hemun hoitoa kun kerran on aloitettu.

Meillä on nyt hampaidenvaihtoviikot, noi taaemmat hampaat heiluu vuoronperään ja nyt on pelkkää aukkoa taas suussa. Hemu oottaa, että takimmaisetkin heiluis että vetojen kiinnityshampaat irtois ettei tarttis käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Yövedot on ja traineri,lisäksi sellainen väinämöisen hatun näköinen juttu päässä ja ihoteipit suun edessä,kun traineri muuten tippuu.On muuten huvittavan näköinen,kun nukkumaan alkaa!Ja hampaita lähtee täälläkin.
Sari